Decadence Cafe - note: dress code. Strona: 203

Dodano: 2008-02-14 13:37

BASTA!!!

Ile mozna?? Dajcie spokoj z tym - jakas goraczka, pieprzona zaraza!! Rzygac juz mi sie chce. Wszedzie tego szmelcu amerykanskiego pelno, tak wiec oszczedzcie mnie przynajmniej tutaj :evil:

P.S. Wybaczcie, ale dziala na mnie to jak plachta na byka, z kazdym rokiem coraz gorzej...Moge byc nieprzyjemny, jak jeszcze ktos napomknie

Dodano: 2008-02-14 16:41

Ech, doktorku, ja jednak skłaniam się ku temu, że święto to zostało wymyślone w XIV wieku (o ile mnie pamięć nie zawodzi) w Anglii. I niech tak zostanie, America nie, Angli taaaak :twisted: :wink: Więc z okazji angielskich walentynek dla Dotorra :* plus absyncik a dla wszysttkich innych kochanych Dekadentów angielskie lub amerykańskie (do wyboru) :* plus naturalnie absyncik :wink:

Dodano: 2008-02-14 21:24

Eeeh Nareo, udusilbym Cie za jakiekolwiek walentyny, ale mam slabosc do Ciebie :wink: tak wiec tym razem wybaczone :wink: Juz nawet nie chce mi sie toczyc piany, jak na to wszystko sie zapatruje. Najgorsze jest to, ze chcac nie chcac jestem w jakis sposob zmuszany do obchodzenia tego gownianego dnia, no bo jak to inaczej rozumiec, gdy ze wszechstron jestem tym obsypywany, zalewany, etc, etc...I gdzie jest moja wolnosc u diabla? Strach otworzyc lodowke, zeby jakas pierdolona walentyna z niej nie wyskoczyla (przepraszam za kolokwializm, ale tak m.in przejawia sie u mnie uczulenie na glupote i otepienie spoleczenstwa, ktore jak gabka chlonie syf z ameryki, zapominajac o tym co ma pieknego w zasiegu reki. W takich dniach jak dzis jestem calym soba z Bin Ladenem)

A tak na marginesie w najblizsza sobote bede w Allenstein, na pare godzinek :wink:

Pozdrawiam

Dodano: 2008-02-15 07:06

dr_Faustus napisał(a):
tak m.in przejawia sie u mnie uczulenie na glupote i otepienie spoleczenstwa, ktore jak gabka chlonie syf z ameryki, zapominajac o tym co ma pieknego w zasiegu reki.

Normalnie stary, w każdym klubie
Na każdym rogu ulicy
Wszyscy na koksie, ostra dilerka
Na luzie zawodnicy

Normalnie stary, takie towary
Robią ci bambo na skwerku
Mówisz jej bejbe, mówisz jej dźizas
Kupujesz drinka, wyrywasz

Stany, Sany, fajowa jazda
Zjednoczonych łopot flag
Ameryka, gwiaździsty sztandar
Czujesz klimat, na pewno tak

Normalnie, stary, godzina roboty
Kupujesz wiosło i piecyk
Po prostu w Stanach jest inaczej
Możesz sen na to pozwolić

Normalnie stary, żarcie jest tanie
Najlepszy keczup na świecie
Państwo ci buli co miesiąc kasę
Na twoją życiową szansę

Zjednoczonych łopot flag

Normalnie, w Stanach nie ma przebacz
Profesjonalna sprawa
Każdy ma gana, jest zawodowo
Po prostu super zabawa

Normalnie stary, jest demokracja
Możesz być anarchistą
Masz w dupie rząd i polityków
Po prostu możesz wszystko

Zjednoczonych łopot flag

T.Love - Stany

Hehe :)

Witam w ten biały dzionek:) lalalala Dzwonią dzwonki sań buhehehe :D

Dobra, teraz kawa i do roboty!

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Dodano: 2008-02-15 08:00

Witaj przyjacielu

Tak to dobre podsumowanie ludzkiej slepoty, tylko z drugiej strony chyba ciezko mi uwierzyc komus, kto kiedys glosno krzyczal, a dzis otwarcie zaprzecza samemu sobie, swoim owczesnym przekonaniom. Tyle w tym temacie..

A dzis kryzys bo kawy nie ma, sniegu napieprzylo i wciaz pada i nie ma kogo wyslac po kawe... :evil:

Pozdrawiam

EDIT: Juz jest kawa, czyli wszystko wraca do normy :lol:

Dodano: 2008-02-15 08:43

:arrow: Dottore!
No co ty gadasz Muniek to ziomal częstochowski, choć w mieście świętej wieży już nie zamieszkuje :D

Ja dziś od spotkania do spotkania żyję. Łykam kawę i biegnę...miłego dnia. Postaram się zajrzeć jeszcze.

Dodano: 2008-02-15 08:56

Witam Dekadentów.

Dziewiąta godzina, a ja nadal ziewam. Może to fakt, że dziś jest piątek tak na mnie działa, a może to ogólne wyczerpanie akumulatorów. Wygląda mi na to, że i jedno i drugie - nastrój mam dziś dekadencki jak cholera.

Byle do wtorku :twisted:

I prefer to remain silent

Dodano: 2008-02-15 08:57

Wredny Doktor, który nie umie sobie wybierać innych terminów napisał(a):
A tak na marginesie w najblizsza sobote bede w Allenstein, na pare godzinek

A nie miałeś kiedy??? Kurna, akurat mam ważne spotkanie (niby na piffie) podczas którego mam nadzieję, że wyjaśnię parę nieporozumień z pewną osobą... Nie gadało się półtora roku, pochorowałam się a teraz kiedy wszystko się stabilizuje... cóż, z mojej inicjatywy niewiele wychodziło ale trzeba być mądrzejszym więc kiedy ktoś do mnie sam chce przyjść... Może choć zdradzisz tajemnicę w jakich godzinach i gdzie się pojawisz,....? :twisted:
Semjanku, a Ty chyba kopa chcesz za tą miłość do śniegu... A poza tym.... nie ma jak to gigantyczny (bo podwójny) kubas do kawy wypełniony cudowną BEZALKOHOLOWĄ cieczą :D POZDRROWIENIA dla wszystkich :D

Dodano: 2008-02-15 09:21

Witajcie kobietki drogie :*

:arrow: Semjanie - moze i ziomal, ale lokalny patriotyzm plynacy od Ciebie, nie uratuje Munka w moich oczach
:arrow: Martula - a co bedzie we wtorek :?: Wiem, jestem ciekawski :lol:
:arrow: Ta, ktora dostrzegla moja wredote :wink: - w Allenstein bede jutro przed 15, ale do ktorej to jeszcze nie wiem. Przyjade samochodem tak wiec piffo tak czy siak by odpadalo. A tego gdzie? hmm bede zmierzal w strone Jarot.

Pozdrawiam

Dodano: 2008-02-15 09:37

dr_Faustus napisał(a):

:arrow: Martula - a co bedzie we wtorek :?: Wiem, jestem ciekawski :lol:
Pozdrawiam

Co będzie? Koncert The Cure w Spodku będzie. :D A w środę odsypianie koncertu :twisted:

I prefer to remain silent

Dodano: 2008-02-15 12:10

Solitary napisał(a):

Co będzie? Koncert The Cure w Spodku będzie. :D A w środę odsypianie koncertu :twisted:

Hmm, no tak :) troche zaluje, ze nie bede uczestniczyl, ale coz.. wszedzie byc nie moge. Poza tym ja juz zyje koncertami Fields of the Nephilim, Christ Agony i Neuropa Meeting na ktorym zagra moje ulubione ostatnio ROSE ROVINE E AMANTI :lol: Tak wiec ekipa pana Smitha, moze next time... W kazdym razie juz teraz zycze niezapomnianych wrazen zarowno muzycznych jak i wizualnych :wink:

Dodano: 2008-02-15 14:05

dr_Faustus napisał(a):

:arrow: Ta, ktora dostrzegla moja wredote :wink: - w Allenstein bede jutro przed 15, ale do ktorej to jeszcze nie wiem. Przyjade samochodem tak wiec piffo tak czy siak by odpadalo. A tego gdzie? hmm bede zmierzal w strone Jarot.

Pozdrawiam

ech, trudno, ale przynajmniej by sie pogadało... a tak... :roll: nic to, na drugi raz dawaj znać wcześniej Wredniaku :twisted:

Dodano: 2008-02-15 14:54

Narea napisał(a):

ech, trudno, ale przynajmniej by sie pogadało... a tak... :roll: nic to, na drugi raz dawaj znać wcześniej Wredniaku :twisted:

Wpadlem sie pozegnac. Do zobaczenia moi drodzy. Przez pare dni mnie nie bedzie, tak wiec jak ktos sie steskni to na kom prosze.

Tymczasem Semjanie pilnuj dobytku :wink:

Nareo, wiesz zanim dojade na Jaroty, albo wracajac z nich, zawsze na pare chwil moge podjechac gdzies w Twoje okolice (o ile urzedujesz obecnie w Allenstein) :wink: Tak wiec w razie jakby cos sie zmienilo to popros Semjana o moj telefon kom i daj znac :wink: Co do wczesniejszego planowania to postaram sie wczesniej dawac znac :lol:

Trzymaj sie droga ekipo i nie szalejcie zbytnio w weekend :wink:

Pozdrawiam

Dodano: 2008-02-15 15:41

ech... niestety, Allenstein nie... ale gdyby ś wychaczył Dobre Miasto... nic to, najwyżej pomolestuję trochę Semjana tak czy inaczej :twisted: Słyszałeś...?... :twisted: :wink:

Dodano: 2008-02-15 17:40

:arrow: Narea
ja się nie daje molestować :twisted:

:arrow: Brat Dottore
Wstydu nie przynieś ! Baw się ładnie i grzecznie Ptysiu
:lol: Ekipa już tęskni za Tobą :lol: :wink:

Dodano: 2008-02-15 18:06

MOLESTUJĘ, MOLESTUJĘ, MOLESTUJĘ!!! :twisted: :lol: :twisted: :lol: :twisted:

Dodano: 2008-02-16 07:24

fiu fiu jaka pustka , jak cicho :)

<skrobie cos na kartece>

pozdrowienia dla tych ktorzy beda pozniej,
milego dnia

cold_

<koniec notatki>

Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem

Dodano: 2008-02-16 11:04

ej no, Dottora nie ma, cicho jest, muzyka nie gra...

Dodano: 2008-02-16 12:54

Dziś wogóle jakis zastój na DP...
Witam:
- cold<graba
- narea vel molesta :*
Ja pospałem, wstałem, ogarnąłem chatę kawkę spiłem, wjechałem na net...na DP ale nuda yu. Po surfuję po stronach.
Tymczasem zostawiam Was.

Dodano: 2008-02-16 15:49

a jabyś już znów zawitał na DP to poślij mi numer Dottorre na prv Piękny. możliwe, że jutro będę w Olsztynie (wręcz nawet na pewno), więc może akurat ten leniwy i wredny prof. dr będzie na miejscu w Allenstein a póki co pozdrawiam leniwego Semjanka (CIAGLE MOLESTUJĘ!!! :lol: ) i cold sea:D

Dodano: 2008-02-17 18:18

Niewiarygodne!
Café opuszczone niczym Hiroszima po wybuchu bomy atomowej.
A Dottore prosił Cię Semuś, abyś dobytku pilnował i co ? :D:D:D

... myślę nad problemem tym, czy można być bez duszy złym ...

Dodano: 2008-02-17 18:20

a Semuś sie pochlał i zasnął, dlatego tak cicho i spokojnie :lol:

Dodano: 2008-02-17 18:28

Cześć Narea :*
Zapewne masz rację :)

Ale zaraz zaczną go piec uszy od tego naszego obgadywania i wpadnie zrobić tu z nami porządek :D

Dodano: 2008-02-17 18:36

Little_China_Girl napisał(a):
Niewiarygodne!
Café opuszczone niczym Hiroszima po wybuchu bomy atomowej.
A Dottore prosił Cię Semuś, abyś dobytku pilnował i co ? :D:D:D

Pilnuję pilnuję...wszystko pozamykane mam na myśli absyntowy wodopój i barki :D

Witam Dziewuchy!
Narea:*
Droga Chineczko :*****

Pozdrawiam
Bartender no 1

Dodano: 2008-02-17 18:51

Semjan napisał(a):
ja się nie daje molestować :twisted:

Jak miło - mały odzew wystarczył i się Semek pojawiłeś :)

A nie dasz się pomolestować? Ach ... przemyśl to jeszcze :D

Wrr - pozamykane? Jak to pozamykane?
Rzućta no może okiem pod ladę - może jednak znajdziesz tam coś, co się uratowało przed apetytem Doktora? :D

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło